Biztosan sokan látták ezt a filmet az isteni Meg Ryannel és a megkérdőjelezhető szépségű Billy Crystallel. Az más kérdés persze, hogy emlékeznek-e még rá, hiszen nem egy filmtörténeti remekmű, de nagyon kedves. Szóval van ez a csaj, Sally, meg van ez a csávó, Harry és ők elválaszthatatlan jó barátok lesznek, aztán meg szerelmesek egymásba, aztán félnek, hogy jaj mi lesz így, de aztán rájönnek, hogy ez mégis jó és aztán ők már örökké egymáséi maradnak. Illetve a film végéig mindenképpen.

Velünk ugyanez történt Viktorral, azzal a különbséggel, hogy csak a jó részek voltak benne, ami a mi esetünkben azt jelenti, hogy nagyvonalúan kihagytuk azt az étape-ot, amikor megpróbálunk szerelmespárként funkcionálni, így a mi sztorink happy beginning és happy end: jó barátok voltunk és jó barátok vagyunk. Azoknak, akik nem hisznek a fiú-lány barátságban - meg hát a történeti hitelesség kedvéért - elmondom, hogy volt egy esős áprilisi nap, amikor mindketten úgy éreztük, hogy sokkal célravezetőbb együtt röhögni két kávé mellett egy szobában az Amerikai úton, mint órát tartani bárhol, úgyhogy gyorsan le is mondtuk az összes óránkat és nem mentünk sehová. (Gondolom ez a pénz később nagyon hiányzott.) Na ezen a délutánon Viktor annyit kérdezett: "nem szexelünk?", de meglehetősen erőtlen volt már maga a kérdés is. Én annyit mondtam: nem. A mi vonzalmunk (vagy nem) ennyiben kimerült és azóta is a legjobb barátok vagyunk vagy nem is tudom, talán testvérek. Vagy a testvér nem több egy barátnál? Mindegy is talán. És ami a legfontosabb, olyan barátok, akik néha több ezer kilométerre laktak egymástól, mégis mindig ott voltak egymásnak. Ja nem, ami tényleg a legfontosabb, hogy olyan barátok, akik újra és újra, illetve hát inkább örökkénagyon inspirálják egymást. Olyannyira, hogy végül is, röpke 7 év szarakodás után csak belevágnak valamibe együtt.

Hogy ez hogy jön a nyelvtanításhoz? Hát sehogy, csak úgy elmondtam.

Szerző: krupecka  2012.02.13. 06:48 Szólj hozzá!

Címkék: end viktor barátság testvér happy

A bejegyzés trackback címe:

https://csakazertisangol.blog.hu/api/trackback/id/tr44099255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása