1. Először is mindenkinek köszönjük, aki kitöltötte, annak meg duplán, aki még az egyéb meg a végeegyéb rovatokba is írt. Hála Istennek a legtöbben nem azt írták, hogy jobb, ha bele sem vágunk, hanem azt, hogy sok sikert, meg hasonló szép dolgokat. újraköszi.

2. Mivel ez a kérdőív távolról sem volt tudományos alapokra helyezve (ezért nem is volt benne nem tudom/nincs válasz meg egyéb ilyen opció), ezért most hanyagolnánk a szignifikanciát, a faktoranalízist, meg ilyesmit. Egyébként végül 287-en töltöttétek ki - van olyan PhD hallgató, aki ölne egy ilyen nagyságú mintáért. 

3. Eredmények. rettegtünk, hogy most kiderül, hogy felfuvalkodott hólyagok vagyunk, akik azt hiszik, hogy mindenki más rossz, ők pedig jók, de kiderült, hogy (bár valóban felfuvalkodott hólyagok vagyunk) nagyrészt igazak a feltevéseink. A legtöbb ember magántanártól szeret tanulni, a nyelviskolák csak a második helyen állnak, aztán jön a külföld. Azoknak, akik jártak már valaha nyelviskolába, majdnem a fele elégedtel volt vele, főleg azért mert unalmas volt, nem volt hatékony, nem volt eléggé személyre szabott, de a legtöbben azt írták, hogy a csoport többi tagja volt lusta/hülye/lustahülye/hülyelusta és ezért nem jutottak egyről a kettőre. Aminek szintén örültünk, az az hogy szerintetek nagyon sok múlik a tanáron és ha jó fej, ha motivál, ha van spark a tanár és a diák között, akkor eredményes lesz a tanulás. Az meg hogy még az új módszereket is szívesen beveszi az emberek gyenge gyomra már csak hab a diétás orosz krémtortán.

4. valaki ezt írta: Például nekem minden tanár azt mondta, hogy soha egy nyelven se fogok megtanulni … most viszont azt veszem észre, h viszonylag könnyen tanulok nyelvet és élvezem is.

na, mi azért indítottuk el ezt a vállalkozást, hogy megpróbáljuk helyrehozni az ilyen Minden Tanárok által okozott károkat. és ezúton is üzennénk nekik, hogy szégyelljék magukat.

Szerző: krupecka  2012.03.06. 22:41 1 komment

Címkék: orosz kérdőív krémtorta

A bejegyzés trackback címe:

https://csakazertisangol.blog.hu/api/trackback/id/tr854294231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

euro_állás · http://www.euro-allas.hu/ 2012.07.08. 15:15:03

Biztosan vannak rossz tanárok is, mint minden szakmában, itt is ki lehet fogni. Ahány ember, annyiféle, benne van a kockázat.
süti beállítások módosítása